DOBRODOŠLI V OSOR-PROMET

Zahvaljujemo se vam za obisk na naših  spletnih straneh.

Podjetje Osor-promet d.o.o., Zagreb je osnovala družina Čepe že davnega 1991. leta s ciljem da se podjetjem ali posameznikom omogoči da na enem mestu lahko kupijo blago  in se dogovorijo za vgradnjo kompletnega ključavničarskega ali mizarskega materijala iz naše ponudbe.

Podjetje se je razvijalo z rastjo kupne moči, in se širilo na dejavnost uvoza in vgradnje protivlomnih vrat najvišjega varnostnega razreda, domofonskih sistemov in elektro inštalacij. Podjetje na hrvaškem sodeluje z mnogimi gradbenimi podjetji, raznoraznimi investitorji, sodeluje z večino komunalnih podjetij, ki se ukvarjajo z vzdrževanjem zgradb.

Prav tako predstavlja kar velik segment poslovanja podjetja na hrvaškem načrtovanje in izdelava sistema zaklepanj in ponudba varnostnih cilindrov, zaščitenih profilov, kar omogoča kopiranje ključev le v matični delavnici ali pooblaščeni delavnici.

Naša ključavničarska delavnica bo s podporo podjetja Osor-promet Zagreb in z elektronskimi in tehnično dovršenimi aparati sposobna izdelati standardne in specialne ključe, kodirane avtomobilske ključe s fiksno in crypto kodo.

Obiščite naše poslovne prostore na Viški cesti 2  v Ljubljani ali pa stopite z nami v stik preko e-pošte ali telefona.

Stojan Tadej Smerkolj, direktor

NA SLOVENSKEM TRŽIŠČU ZASTOPAMO: